2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda gösterişsiz ve albenili bir görünüm sunar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance kent navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Har renk tonları rahatlığı temaşa paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yuvarı yaratmaya yardımcı evet.

Evinizde erinçli bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri bulunan ve bu sebeple denk odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen feza mavisinden payanda alabilirsiniz.

İşte antrasitin en düzen sağladığı renklerden biri olan gri ile müşterek kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile kusursuz akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Fil verimli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renkli mobilyalar antrasit renk tonları istikrar odası antrasit gri dekorasyon veya denk odası kabilinden ana mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve öbür dekoratif unsurlarla kolayca intibak sağlamlar.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde dünya vadi koridorlar lüp atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Özel dizaynı yardımıyla tenha yönetim ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat olanakı sağlar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat bünyeda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu harcamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap evet da içki harcamak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu silme elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize sprey boya bandajlı!

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Henüz modernize ve henüz az karakterize mekanlar kucakin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı henüz dayı ve endüstriyel bir albeni esenlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page